reklam
reklam
reklam
reklam

Icardi’den doğum günündeki manzaralara cevap

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
icardiden-dogum-gunundeki-manzaralara-cevap-0-DuMf3yq7.jpg

icardiden-dogum-gunundeki-manzaralara-cevap-1-H5BJMbYM.jpg

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi, Lucas Torreira’nın doğum gününe katıldı. Geceye Okan Buruk dahil birçok futbolcu da davetliydi.

Doğum günü partisinden birçok görüntü toplumsal medyada paylaşıldı. Icardi’nin gecede bir bayanla öpüşürken görüntülendiği argüman edildi. Kısa müddette yayılan bu görüntü ve savların akabinde Icardi’den açıklama geldi.

icardiden-dogum-gunundeki-manzaralara-cevap-2-ejTpvp9e.jpg

DÖVMELERE DİKKATİ ÇEKTİ

Icardi şu tabirleri kullandı:

“Sözde öpüşürken göründüğüm doğum günü görüntüsünde, boynumun büsbütün dövmeli olduğunu ‘unutmuşlar’; lakin birkaç izlenme uğruna papağan üzere tekrar edip duruyorlar.

Ah evet, unutuyordum: Sizin ‘işiniz’ iftira atmak, uydurmak. Hakikaten okumuş ve işini düzgün yapan insanlara saygısızlık ediyorsunuz.”

icardiden-dogum-gunundeki-manzaralara-cevap-3-TNQze9KB.jpg

“SEVDİĞİM BAYANLA YAŞIYORUM”

“Harika ve sevdiğim bayanla, hayatım boyunca yanında olmak istediğim bayanla yaşıyorum.

Neyse, daha fazla uzatmayayım; lakin bu çöküşteki Arjantin magazinine biraz laf sokma fırsatını kaçırmak istemedim!”

icardiden-dogum-gunundeki-manzaralara-cevap-4-puC6xjTS.jpg

HAGİ’NİN TAHTINI ALMIŞTI

Galatasaray tarihinin en golcü yabancı oyuncusu Mauro Icardi olmuştu.

Süper Lig’in 20. haftasında oynanan Zecorner Kayserispor maçında penaltıdan golünü atan Mauro Icardi sarı-kırmızılı gruptaki 117. maçında 72. golünü kaydetmiş ve Hagi’nin rekorunu egale etmişti.

Türkiye Kupası’ndaki İstanbulspor maçına 11’de başlayan Arjantinli yıldız şimdi 5. dakikada golünü atmıştı.

Arjantinli santrfor, 73 golle Galatasaray tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olmuştu.

NTV

The post Icardi’den doğum günündeki manzaralara cevap first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri