reklam
reklam
reklam
reklam

Güllü’nün oğlu ablasıyla ilgili konuştu. “Masumiyetine güvenmek, tahminen de yaptığım en büyük hataydı”

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
gullunun-oglu-ablasiyla-ilgili-konustu-masumiyetine-guvenmek-tahminen-de-yaptigim-en-buyuk-hataydi-0-q7UvHwIm.jpg

Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi’ndeki 6 katlı binanın teras katındaki konutunun penceresinden 26 Eylül’de düşen Gül Tut’un vefatıyla ilgili oğlu Tuğberk Yağız Gülter, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, hayatının en sıkıntı günlerini yaşadığını kaydetti.

Gülter, yaşananlar sonrasında şahsına yönelik gerisi ardı kesilmeyen savlar, düzeysiz ithamlar, iftiralar ve açık palavralar ortaya atıldığını vurgulayarak, “Zamanla duygusallıktan uzaklaşıp, mantıkla düşünmeye başladığımda birtakım gerçekleri daha net görür hale geldim. Annem için rahatlıkla ‘ölsün’ sözünü kullanabilen bir insanın masumiyetine güvenmek, tahminen de yaptığım en büyük yanılgıydı. Ablamın anneme ziyan vermiş olabileceği ihtimalini düşünmek dahi benim için son derece ağırdır. Hala aşabilmiş değilim. Hala kabul etmek, sizin anlayamayacağınız kadar zordur. Buna karşın, ‘Bir annenin kızı annesine nasıl ziyan verebilir?’ fikriyle bu ihtimali reddettim ve sustum.” tabirlerini kullandı.

Gülter, birtakım bireylerin, ablasıyla geçmişte yapılan mesajlaşmaları kamuoyuyla paylaştığını fakat bu şahısların, bu iletiler ortaya çıkana kadar sessiz kalmayı tercih ettiğini, rastgele bir engelleme teşebbüsünde bulunmadıklarını vurgulayarak, “Ve annem hayattayken ne annemi ne de beni bilgilendirme yoluna gitmemiştir. Gerçekleri bildikleri halde sustular. Annem yaşarken sessiz kaldılar.” açıklamasında bulundu.

“HEPSİYLE TÜREL YOLLARLA HESAPLAŞACAĞIM”

“Kimin oğlu olduğumu unutanlara açıkça hatırlatmak isterim. Hayattayken aramadığınız, sıkıntı günlerinde yanında olmadığınız, annem, iki çocuğuyla birlikte haciz sonrası on karton koliyle sokakta kaldığında dahi dayanak olmadığınız bir insanın akabinde, vefatından sonra güya daima yanındaymış üzere davranarak prim yapmaya çalıştınız.” sözlerini kullanan Gülter, şunları kaydetti:

“İftira atanların ve palavra söyleyenlerin, bana daha evvel ve sonrasında gönderdikleri bildiriler, kendileriyle ilgili dokümanlar ve somut bilgiler elimdedir. Bunların tamamı, çok yakında yapacağım canlı yayınlarda ve büsbütün yasal çerçevede kamuoyuyla paylaşılacaktır. O vakit isim isim konuşulacak, gazla yorum yaparak beni katil, hırsız, yalancı ya da öbür sıfatlarla yaftalamaya çalışan herkes bu gerçekle yüzleşecektir. Hepsiyle tüzel yollarla hesaplaşacağım. Şahsıma yönelik hakaret, küfür ve iftira içeren tüm paylaşımlar hakkında gerekli yasal müracaatlar yapılacaktır. Bu palavraların kimler tarafından, hangi maksatlarla ve neye dayanarak üretildiği de ortaya konacaktır.”

“’BEN YAPMADIM’ BEYANI DA İNANDIRICILIĞINI YİTİRMİŞTİR”

Ablasıyla münasebetini kestiğini belirten Tuğberk Yağız Gülter, açıklamasında şunlara yer verdi:

“Annemin acısıyla boğuştuğum bir devirde bunları düşünebilen bir insanın kelamlarına artık güvenmiyorum. Kendisi ve kızı için her vakit güzel dileklerde bulundum, elimden geldiğince takviye olmaktan öbür bir şey yapmadım. Bugüne kadar ortaya çıkan iletiler, ses kayıtları ve savcılık makamının değerlendirmelerine karşın tutunmaya çalıştığım ‘İnşallah yapmamıştır’ niyeti artık büsbütün kopmuştur. ‘Ben yapmadım’ tarafındaki beyan da benim nezdimde inandırıcılığını yitirmiştir. Bu saatten itibaren kendisiyle tüm irtibatımı kestiğimi kamuoyuna hürmetle bildiririm.”

GÜLLÜ’NÜN MEVTİ SORUŞTURMASI

Şarkıcı Gül Tut (52), 26 Eylül’de Yalova’nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi’nde bulunan 6. kattaki meskeninin üzeri kapalı terasındaki pencereden şimdi belirlenemeyen nedenle düşerek hayatını kaybetmiş, Tut’un cenazesi, İstanbul’da toprağa verilmişti.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlatmış, bir müddettir teknik takipte tutuldukları öne sürülen Tut’un kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve olay günü birebir odada bulunan arkadaşı Sultan Işık Ulu, Ulu’nun babası Arif Ulu ile 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Gülter cinayet argümanını kabul etmemiş fakat arkadaşı Sultan Parıltı Ulu, Güllü’yü kızının pencereden ittiğini söylemişti.

Gözaltına alınanlardan Gülter tutuklanmış, Sultan Işık Ulu hakkında ise konut mahpusu kararı verilmişti. Öbür 3 kişi ise savcılıktaki sözlerinin akabinde salıverilmişti.

BİLİRKİŞİ RAPORU: TEMAS SONUCU DÜŞTÜ

Hazırlanan uzman raporunda Güllü’nün bir dış kuvvet yahut temasla istikrarını kaybettiğine dikkat çekildi.

Sanatçının geriye yanlışsız düşebilmesinin lakin istikrar bozucu bir müdahale ile mümkün olabileceği belirtildi.

İntihar niyetine işaret eden rastgele bir bulguya rastlanmadığı vurgulandı.

NTV

The post Güllü’nün oğlu ablasıyla ilgili konuştu. “Masumiyetine güvenmek, tahminen de yaptığım en büyük hataydı” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri