reklam
reklam
reklam
reklam

Genç hemşirenin sır vefatı. Altıncı kattan düştü, doktor sevgilisi gözaltına alındı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Korkunç olay, Kartal Yalı Mahallesi’nde 19 Mart akşamı meydana geldi.

İddiaya nazaran, özel bir hastanede hemşire olarak çalışan N.İ.A. (26), 6. kattaki konutunun camından düşerek hayatını kaybetti. Yaşanan olayın İstanbul Emniyet Müdürlüğü takımları tarafından “şüpheli ölüm” olarak kıymetlendirilmesi üzerine inceleme başlatıldı.

İncelemeler sonucu hayatını kaybeden genç bayanın erkek arkadaşı Diyetisyen A.A. (53) gözaltına alındı.

“AŞAĞIYA BAKTIĞIMDA YERDE YATIYORDU”

N.İ.A.’nın birlikte yaşadığı ve olay sırasında meskende olduğu belirlenen A.A.’nın birinci tabirinde, “İ. ile özel bir hastanede bir devir bir arada çalıştık. Daha sonra ben oradan ayrıldım. Lakin İ. tıpkı hastanede çalışmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 buçuk aydır sevgiliyiz. Olay günü dışarıda birlikte alkol alıp meskene geldik. İ. yerde olağandışı hareketlerde bulununca kalkmak zorunda kaldık. Konuta gidince alkol tesiriyle biraz kelamlı tartışma yaşadık. Ben banyoya girdim, çıktığımda salon camı açıktı. Aşağı baktığımda İ. yerde yatıyordu. Görür görmez ambulansı ve polisi aradım” dediği öne sürüldü.

Adliyeye sevk edilen A.A., isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

NTV

The post Genç hemşirenin sır vefatı. Altıncı kattan düştü, doktor sevgilisi gözaltına alındı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri