reklam
reklam
reklam
reklam

Galaxy S27 ile Ekranda Yeni Devir

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Samsung, DRAM krizinin operasyonel süreçleri üzerindeki olumsuz tesirlerini sınırlamak için çeşitli stratejiler geliştiriyor. Şirket, Galaxy S26 serisinde fiyat artışına gitmek zorunda kalsa da, Galaxy S27 modelinde maliyetleri denetim altında tutmak için yeni yollar arıyor.

Teknoloji devi, bileşen maliyetlerini minimize etmek hedefiyle ikili tedarik stratejisine yöneliyor. Akıllı telefonların en maliyetli kesimlerinden biri olan ekranlar için Samsung, Galaxy S27 modelinde kendi panellerinin yanı sıra öteki bir üreticiden de takviye almayı planlıyor.

BOE ile İş Birliği İhtimali ve Kalite Endişeleri

ZDNet Korea ve ITHome tarafından paylaşılan ayrıntılara nazaran, Samsung, maliyetleri düşürmek maksadıyla Çinli üretici BOE’yi tedarik zincirine dahil etmeyi kıymetlendiriyor. BOE, halihazırda Apple’ın tedarik zincirinde yer alsa da, geçmişte üretim ölçüsü ve kalite standartları konusunda birtakım problemler yaşamıştı.

galaxy-s27-ile-ekranda-yeni-devir-0-PrQNY1Ta.jpg

Samsung’un kendi ekran üretim ünitesi bulunmasına karşın, bu ünite akıllı telefon departmanına daha düşük maliyetli panel satışı yapmıyor. Bu durum, şirketi dış kaynaklara yönelmeye zorluyor ve BOE üzere alternatiflerin gündeme gelmesine neden oluyor.

Samsung, daha evvel Galaxy A57 üzere orta segment modellerinde TCL CSOT üretimi OLED paneller kullanarak maliyet düşürme stratejisini uygulamıştı. Lakin amiral gemisi serisi olan Galaxy S27, kullanıcılar tarafından daha yüksek beklentilerle karşılandığı için bu durum farklı bir hassasiyet gerektiriyor.

Stratejik Değişim ve Gelecek Beklentileri

Samsung, Galaxy S27 modelinde BOE’yi kullanması durumunda, ekran kalitesinde yaşanabilecek muhtemel farklılıkları yönetmek zorunda kalacak. Şirketin, yüksek fiyat etiketiyle sunulacak bu aygıtta BOE’den daha yüksek üretim standartları talep etmesi bekleniyor.

İki şirket ortasındaki bu potansiyel iş birliği şimdi mutlaklaşmış bir muahedeye dönüşmüş değil. Görüşmelerin olumsuz sonuçlanma ihtimali bulunurken, bölümdeki gelişmeleri yakından takip etmek gerekiyor.

Samsung’un maliyetleri düşürmek için izlediği bu yeni tedarik stratejisi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Shiftdelete

The post Galaxy S27 ile Ekranda Yeni Devir first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri