reklam
reklam
reklam
reklam

Formayı ayağıyla itti, büyük reaksiyon geldi. Beşiktaşlı futbolcu çabucak özür diledi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
formayi-ayagiyla-itti-buyuk-reaksiyon-geldi-besiktasli-futbolcu-cabucak-ozur-diledi-0-L29uitLb.jpg

Trendyol Harika Lig’in 22. haftasında Başakşehir ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, siyah-beyazlıların 3-2’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konuk takıma galibiyeti getiren golleri 43. dakikada Oh Hyeon-Gyu, 58. dakikada Orkun Kökçü ve 90+6. dakikada Mustafa Hekimoğlu kaydetti. Başakşehir’in sayıları ise 36. dakikada Selke ve 88. dakikada Bertuğ Yıldırım’dan geldi.

Bu skorun akabinde son 5 maçta 3. defa kazanan Beşiktaş, 40 puanla 5. sırada yer aldı. Başakşehir ise 33 puanla 6. basamakta yer buldu.

Beşiktaş, gelecek hafta Göztepe’yi ağırlayacak. Başakşehir ise Alanyaspor deplasmanına çıkacak.

O İMGEYE BÜYÜK TEPKİ

Beşiktaş’ta maç takımında yer alan fakat oyuna dahil olmayan Kartal Kayra Yılmaz’ın yedek kulübesinde yaptığı hareket, siyah-beyazlı taraftarların büyük reaksiyonunu çekti.

Yılmaz’ın kulübede yere düşen Beşiktaş formasını ayağıyla ittiği görülürken, bu manzara kısa müddette toplumsal medyada en çok konuşulanlar ortasına girdi.

ÖZÜR DİLEDİ

25 yaşındaki futbolcu, çokça tartışılan manzara sonrası toplumsal medya hesabından özür bildirisi yayımladı.

Yılmaz’ın paylaşımında şu sözler yer aldı:

“Bugün maç sırasında yedek kulübesinde yaşanan ve toplumsal medyaya yansıyan bir imaj hakkında bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Beşiktaş forması benim için her vakit büyük bir gurur ve onurdur. Manzaralarda yer alan konumda formamızın yere düştüğünün o an farkında değildim. Maçın heyecanı ve konsantrasyonuyla büsbütün refleksif bir hareket sonucunda oluşan bu durumun taraftarlarımızı üzdüğünü görmek beni de ziyadesiyle üzmüştür.

14 yıldır onurla terlettiğim bu kutsal formaya karşı rastgele bir saygısızlık niyetim ya da davranışım kelam konusu olamaz. Kırılan ve üzülen tüm taraftarlarımızdan samimiyetle özür dilerim.

Sahada her vakit olduğu üzere armamız için uğraş etmeye devam edeceğim.

Saygılarımla”

NTV

The post Formayı ayağıyla itti, büyük reaksiyon geldi. Beşiktaşlı futbolcu çabucak özür diledi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri