- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakemleri ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ile ilgili sert açıklamalar yaparken ezeli rakip Galatasaray’ı da hedef aldı. Sarı lacivertli takımı takip eden basın mensupları ile yemekte bir araya gelen Saran, “Galatasaray’ın kollandığına inanıyorum” derken sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce hakemlerle ilgili konuşmadığım için pişman değilim. Benim tarzım farklı. Bağırıp çağırmanın bugüne kadar bir işe yaradığını görmedim. Konuşmamaya çalıştım ama 2 hafta çok garip şeyler oldu. Torreira’ya sarı kart verilmemesi olacak şey değil.
Ferhat Bey’e desteği anlamıyoruz
Merkez Hakem Kurulu’nda ciddi bir sorun var. Bence Ferhat Bey çok kötü yönetiyor. Torreira tellere tırmanıyor bir şey yok. Guendouzi de bu karşılaştırmayı yaptı, bize de söyledi. Puanlarımız haksız yere gitti. Buna isyan etmemiz gayet normal. Kulüplerin yüzde 90’ı MHK’den rahatsız. Ferhat Bey’in orada durması bizim için muamma. Bence bu durum federasyona da zarar veriyor. Biz bunları federasyona Taner Bey (Sönmezer) aracılığıyla dile getiriyoruz. Dünyadaki benzerlerini gündeme getirdik. Ferhat Bey konusunda kendisine ciddi bir destek var ve biz bunu anlayamıyoruz. Bu kadar net hataların olduğu yerde bence bu durum kalandan çok onu tutana zarar verir.
Hürriyet
The post Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran: ‘Galatasaray kollanıyor!’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...