reklam
reklam
reklam
reklam

Fatih Tekke: “Yangını söndürmeyi başardık”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
fatih-tekke-yangini-sondurmeyi-basardik-0-arZ472uH.jpg

Trendyol Muhteşem Lig’in 19. haftasında Trabzonspor, alanında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, maçların kolay olmadığını belirterek, “Maçlarımızın güçlü geçeceğini söylüyoruz, bu maç da güç geçti. Üçüncü bölgede kaybettiğimiz toplar oldu. Yediğimiz golde yanlışlarımız var. Lakin amaçlarımız doğrultusunda ilerleyen ve bunun için uğraş eden bir takım var. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Takımın birinci 11’inin tamamının yabancı oyunculardan oluşmasıyla ilgili soruya da cevap veren Tekke, “Ben de 11 oyuncunun Trabzonlu olmasını isterim. Bu bir plan dahilinde yapılabilirdi. Trabzonlu çocuklarla ilgili her vakit söylüyorum. Bugün prestijiyle mevcut durum bu. Vazifeye başladığımızda farklı bir konumdaydık” tabirlerini kullandı.

“BU BİR BAŞARIDIR”

Trabzonspor’da misyona geliş sürecine de değinen tecrübeli teknik adam, “Trabzonspor’un muhtaçlığı olan şey yangının söndürülmesiydi. Buraya gelişimin üzerinden 11 ay geçti. İdaremizle paralel gidiyoruz ve bu yangın söndürülmüştür. Neresinden bakarsanız bakın bu bir başarıdır” diye konuştu.

“GERÇEĞİN DIŞINDA BİR ŞEY SÖYLEMEM”

Transfer süreciyle ilgili olarak liderin net açıklamalar yaptığını hatırlatan Tekke, “Hangi teknik adam âlâ bir oyuncusunu vermek ister? Kıymetli olan Trabzonspor’un menfaati. Herkes gitti, ben de gittim. Bu riskleri kim alabilirdi? Bir anda her şey gerçekleşmez. İkinciliği kabul eden bir üretim yok. Taraftarımızla birebir şeyleri düşünüyorum. Bu dönem için 1 ila 4 ortası diyorum. Gerçeğin dışında bir şey söylemem” biçiminde konuştu.

“”OYUNCULARA TEKLİF GELMESİ DE BİR DEĞERDİR”

Takımın gelişim sürecine de değinen Tekke, “Hatalarımız olabilir, oluyor da. Takımımızla çok yeterli çalışıyoruz. İstediğim ritim olmayınca oyunun ayrıntılarını çok konuşamıyoruz. Herkesin bu bedelin oluşmasında katkısı var. 23-24 yaş ortalamasıyla oynuyoruz. Evvel yangını söndürmekti amacımız, bunu yaptık. Artık yarışın içindeyiz. Herkesin niyeti çok âlâ, yanlışlar yaşanabiliyor. Oyuncularımıza teklif gelmesi de bir kıymettir. Bu çok önemli” açıklamasında bulundu.

“NWAKAEME’Yİ ÇOK SEVİYORUZ”

Nwaekeme ile ilgili olarak ise Fatih Tekke, “Gol pasına baktığımızda Zubkov’u orada her oyuncu göremezdi. Nwakaeme’yi 11 aydır tanıyorum. Şampiyon olmuş takımda yer almış. Bence efsane olmuş biri. Biz onu çok seviyoruz. Trabzonspor’un verdiği karara hürmet duyduğunu her vakit söylüyor. O hepimizin kalbinde. Onu biz çok seviyoruz” diyerek kelamlarını tamamladı.

NTV

The post Fatih Tekke: “Yangını söndürmeyi başardık” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri