- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Bu sabah saat 07.00 sıralarında, İstanbul’un Eyüpsultan ilçesi Okmeydanı–Hasdal Bağlantı Yolu üzerinde, Serdar Demir’in kullandığı tırın sağ kısmından seyir halindeyken dumanlar yükselmeye başladı.
SÜRÜCÜ SON ANDA DIŞARI ATLADI
Kısa sürede büyüyen alevler aracı sardı. Durumu fark eden sürücü, aracı yol ortasında durdurarak kendini dışarı attı ve itfaiyeye haber verdi.
İTFAİYEDEN MÜDAHALE
Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına su ve köpükle müdahale etti. Çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak tırın kupası tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Aracın alev alev yandığı anlar, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.
“BİRKAÇ DAKİKA GEÇ KALSAM YANABİLİRDİM”
Yaşadığı korku dolu anları anlatan sürücü Serdar Demir, yangının aracın sağ tarafından başladığını belirterek, “Yolu kapatmamak için ortada durdum. Kendimi bir dakika içinde dışarı atmasam ben de yanabilirdim. Neden çıktığını anlayamadım.” dedi.
Yangın nedeniyle Okmeydanı–Hasdal Bağlantı Yolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin çalışmasının ardından yol yeniden normale döndü.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı (DHA)
Kaynak : Ensonhaber
The post Eyüpsultan’da seyir halindeki tır küle döndü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...