- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ait atama ve misyondan alma kararları Resmi Gazete‘de yayımlandı.
AKP‘li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü hususları yeterince Yunus Elitaş atandı.
Sosyal Güvenlik Kurumunda açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise, Celalettin Sıvacı getirildi.
Kararla, Çalışma ve Toplumsal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının üst kademe kamu yöneticilerinden, Bakanlık Rehberlik ve Teftiş Başkanı Bekir Aktürk, Bakanlık İş Sıhhati ve Güvenliği Genel Müdürü İbrahim Esenkar ve Sosyal Güvenlik Kurumu Lider Yardımcısı İsmail Ertüzün misyonundan alındı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdür Yardımcılıklarına Harun Aydoğmuş ve Cem Gökmen Gökçe, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdür Yardımcılığına Selim Dağlıoğlu, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Salih Turgay Işık ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına ise Rıfat Koray Köprülüoğlu‘nun ataması yapıldı.
Öte yandan kararla, Milli Eğitim Bakanlığı Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk görevden alınırken, Çankırı Vilayet MiIli Eğitim Müdürlüğüne Ayhan Işık, Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Gürhan Çokgezer, Edirne Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Bursa İI Ulusal Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Adana vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Van Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Mehmet Nurettin Aras, Van Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne Şırnak Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Balıkesir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğüne ise Selehattin Kal atandı.
Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe ise Hacı Atakan Doğan getirildi.
Cumhuriyet
The post Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete’de yayımlandı: SGK Başkanı görevden alındı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...