- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Trendyol Üstün Lig’in 19. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.
Papara Park’ta oynanan karşılaşma, bordo-mavililerin 2-1’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Paul Onuachu ve 84. dakikada Zubkov kaydetti. Konuk takımın tek sayısı ise 61. dakikada Diabate’den geldi.
Kasımpaşa’da Kerem Demirbay, 90. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.
İstanbul takımının teknik yöneticisi Emre Belözoğlu, müsabakanın akabinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Belözoğlu’nun sözleri şu formda:
“BU KADAR BERBAT MAÇ YÖNETİLMEZ”
“Kamuoyu için Kasımpaşa’nın varlığı bu ligde ne kadar değerliyse bizim sözlerimizin de herhalde bir o kadar ehemmiyeti vardır. Çok da kimsenin umurunda olacağını düşünmüyorum lakin söylemem gerekeni tekrar ben söyleyeyim. Bu ülkede en yüksek düzeyde futbol oynayan futbolcu benim. Bazen bu türlü konuşmak zorunda hissediyorum kendimi… Bu ülke futbolunun gelişmesi için bu hakemlerin performansının acilen artırılması gerekiyor. Bırakın kırmızı kartı verememesini, bu kadar berbat maç yönetilmez. Bu kadar makûs oyun okunmaz. Futbolun içinden gelmediklerinin ötesinde, bu kadar makûs olmamalı yani.”
“EN MAKUS BERABERLİK ÇIKMALIYDI”
“İki oyuncu kümesi bir şey oynamaya çalışıyor. Trabzonspor 0.60 gol beklentisiyle iki tane gol attı bize. Çalıştığımız yerlerde top almalarına müsaade ettik. Top onlarda gözükse de biz istediğimiz yerlerde onları buluşturduğumuz vakitlerde dahi çok fazla istediğini yapamadı Trabzonpor. Burada en berbat beraberlik çıkması lazımdı.”
“BU HAKEMLERLE BU LİG BU TÜRLÜ GİTMEZ”
“Bu hakemlerle bu lig bu türlü gitmez. Oyuncuların emeğine yazık. Sen burada bu maçı tek başına istediğin yere çevirdi. Sonra da 10 dakika Kasımpaşa’yı maça ortak etmeye çalıştın. Çok makus, büyük bir hayal kırıklığı performans.”
“GALATASARAY FORMASI OLSA…”
“Galatasaray maçında Torreira basınca kırmızı kart vermiyorlar. Onuachu basınca kırmızı kart vermiyorlar. Kerem Demirbay’a veriyorlar. Kerem Demirbay’ın üstünde Galatasaray forması olsa bu kırmızı kart rahat çıkar mı?”
NTV
The post Emre Belözoğlu maç sonu çılgına döndü: “Galatasaray forması giyse bu kart çıkar mı?” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...