- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fenerbahçe, Trendyol Harika Lig’in 18. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıktı.
Sarı-lacivertliler, Alanya Oba Stadı’ndaki maçta iki defa geriye düşmesine karşın alandan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.
Konuk takım, bu galibiyetle birlikte başkan Galatasaray ile puan farkını 1’e indirdi ve ikinci sırada yer aldı.
Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Domenico Tedesco, müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.
İşte İtalyan çalıştırıcının kelamları:
“GÖZÜ KAPALI OYNUYORLAR”
“Önemli olan maçları kazanmak. Bugünkü maç çok sıkıntı bir maçtı, çok sıkıntı. Alanya’ya karşı oynamak güç, güzel bir ekip, âlâ teknik yönetici ve uygun çalıştırılmış bir ekip. İnanılmaz, baskı yapması çok sıkıntı bir ekip. 3-4-3’te gözü kapalı oynuyorlar. Bizler için berbat bir birinci yarıydı. Kimi şeyleri değiştirdik ve daha güzel oynadık.”
“YİĞİT EFE, FENERBAHÇE’NİN GELECEĞİ”
“Biz birinci yarıda baskı yapamadık, ikinci yarıda önde baskı yaptık. Yiğit Efe’nin oyuna girmesi, dikine savunma yapma manasında yardımcı oldu. Yiğit Efe’ye sahip olduğumuz için çok memnunuz. Yiğit Efe, Fenerbahçe’nin geleceği. Bir yandan da Fenerbahçe’nin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz.”
“CEKETİ FIRLATTIM ZİRA…”
“Sıcak hissettiğim için ceketi çıkarıp fırlattım. Bazen duygusal oluyorum lakin özel bir sebebi yoktu. Puan farkı 1’e düştü fakat bunu konuşmak için şimdi çok erken.”
“TALISCA BİZİMLE KALMALI”
“Talisca bizimle kalmalı, kalması gerekiyor. Özverili oynadı bugün. Kendisi 10 numara lakin 9 numarada kullandığımızda da hem yaklaşmayı hem geriye koşuları çok düzgün beceriyor. 2 gol attı. Sol ayaklı bu türlü bir oyuncu bulmak çok güç. 10 numarada hem bu kadar uzun hem bu kadar güzel sol ayaklı biri bulmak çok güç. Talisca kalacaktır bence. Yalnızca vakit problemi. Kulüp süreci yönetiyor. Benim için çok net, Talisca’nın kalması çok kıymetli.”
NTV
The post Domenico Tedesco, Fenerbahçeli yıldızla ilgili muştuyu verdi: “Bence bizimle kalacak” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...