reklam
reklam
reklam
reklam

BURSLULUK SINAVI 2026 BAŞVURU EKRANI: İOKBS bursluluk sınavı ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bursluluk-sinavi-2026-basvuru-ekrani-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-zaman-yapilacak-basvurular-basladi-mi-zrG5W4hz.jpg

İOKBS bursluluk sınavı başvuru tarihi 2026 yılında sınava girecek adayların gündeminde yer alıyor. Eğitim hayatına maddi destek sağlamak isteyen binlerce öğrenci ve velinin odak noktasında yer alan 2026 İOKBS bursluluk sınavı için geri sayım başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan güncel takvime göre, bu yılki bursluluk sınavı nisan ayında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Peki, İOKBS bursluluk sınavı 2026 ne zaman yapılacak, başvuru tarihleri belli oldu mu?

bursluluk-sinavi-2026-basvuru-ekrani-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-zaman-yapilacak-basvurular-basladi-mi-l2qzXLMD.jpg

İOKBS BURSLULUK SINAVI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları 9 Şubat – 11 Mart 2026 tarihleri arasında alınacak.

Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu, okul müdürlüğünce 13 Mart 2026 tarihi saat 17.00’a kadar sistem üzerinden onaylanacak ve süresi içerisinde geçerli başvuru evraklarını ibraz etmeyen öğrencilerin başvurularını reddedecektir.

bursluluk-sinavi-2026-basvuru-ekrani-iokbs-bursluluk-sinavi-ne-zaman-yapilacak-basvurular-basladi-mi-K1HTLeb6.jpg

İOKBS BURSLULUK SINAVI 2026 NE ZAMAN YAPILACAK?

MEB’in 2026 yılı sınav takvimine göre; İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 26 Nisan 2026 Pazar günü uygulanacak.

Hürriyet

The post BURSLULUK SINAVI 2026 BAŞVURU EKRANI: İOKBS bursluluk sınavı ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri