reklam
reklam
reklam
reklam

Aziz Yıldırım’dan lider adayı belirleyecek tezine cevap

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın özel bir yemek düzenleyeceği ve lider adayı belirleyeceği argümanı sonrası Yıldırım’dan cevap gecikmedi.

Yıldırım yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

“Bugün bir YouTube kanalında “Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım bu perşembe özel bir yemek düzenleyecek ve lider adayı belirlenecek” biçiminde bir iddia ortaya atılmıştır.

Divan Kurulu toplantısında Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumla ilgili görüşlerimi ve neler yapılması gerektiğine dair fikirlerimi açıkladım.

Benim Fenerbahçe liderini belirlemek üzere bir isteğim ya da misyonum olamaz.

Fenerbahçe kongre üyeleri seçim vakti önlerine gelen adaylardan birini seçer ve bu mevzuda değerlendirmesini yapar. Üzülerek söylemeliyim ki Youtube ve toplumsal medya mecralarında kebapçıdan gazeteci olduğu için maalesef bu üzere haberlerle karşılaşabiliyoruz.

Bu şekil asparagas savların tek hedefi ferdî reklam yapmak, etkileşim kovalamak ve toplulukta kendini değerli biri üzere gösterip alan kazanmaya çalışmaktır.

Bir kere daha belirtmeliyim ki benim tez edildiği üzere Fenerbahçe’nin liderini belirlemek üzere bir arzum ya da gayem bulunmamaktadır.

Lütfen benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayınız.

Bu üzere haber yapanlara şunu söylüyorum: Yaptığınız her palavra ve yanlış haberin sorumluluğunu taşıyın. Zira palavra haberlerle kamuoyu oluşturmaya çalışıyorsunuz.”

NTV

The post Aziz Yıldırım’dan lider adayı belirleyecek tezine cevap first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri