reklam
reklam
reklam
reklam

Ara tatillere yeni formül… Yaz tatillerine eklenebilir

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Rusya’nın St. Petersburg kentine gerçekleştirdiği ziyaretin dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Tekin, kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatillerin kaldırılarak yaz tatiline eklenmesinin gündemde olduğunu duyurdu. Düzenlemenin henüz bir taslak olduğunu ve önümüzdeki eğitim öğretim yılı için net bir karar verilmediğini belirten Bakan Tekin, şunları söyledi:

“Bu düzenlemeyle çocukların tatillerini kısaltmış olmuyoruz. Tam tersine yaz tatilinin daha kesintisiz ve uzun devam etmesini sağlayacağız. Ara tatilleri kaldırdığımızda çocuklarımızın eğitim öğretim hayatı iki hafta uzamayacak. Eylül ayındaki başlangıcı biraz daha geç, Haziran ayındakini biraz daha erkene almış olacağız ve böylece öğrencilerimiz daha uzun tatil yapmış olacaklar.”

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan saldırıların ardından her okulda görev almaya başlayan polisler hakkında da konuşan Bakan Tekin, “Eğer okullarda bir polis olacaksa onların bu konularda eğitilmiş kişilerden seçilmesi ve farklı bir kadro ihdas edilmesini savunuyoruz” dedi.

Hürriyet

The post Ara tatillere yeni formül… Yaz tatillerine eklenebilir first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri