reklam
reklam
reklam
reklam

Antalya’da fırtına ve hortum. Dereler taştı, çatılar uçtu, seralar ziyan gördü

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-0-Tf8dYls7.jpg

Meteoroloji’nin sarı kodla uyardığı Antalya’da sağanakla birlikte fırtına tesirliydi. Rüzgarın suratı saatte 80 kilometreyi geçti.

Kumluca, Finike, Demre, Kaş’ta hortum nedeniyle birtakım meskenlerin çatısı, trafik levhaları uçtu, elektrik direkleri ziyan gördü, ağaçlar devrildi. Bu bölgedeki birtakım meskenlerin yanı sıra seralarda da hasar oluştu. Finike kıyı yolunda devrilen trafik levhası bir araçta hasara yol açtı.

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-1-UxFIzF4i.jpg

SARISU DERESİ TAŞTI

Fırtına ve kuvvetli yağış, Antalya kent merkezinde de hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Kepez ilçesinde bir spor tesisinin çatısı çöktü.

Konyaaltı ilçesindeki Sarısu Deresi’nin debisinin yükselmesi sonucu taşkın oluştu. Kimi araçlar suyla dolan yollarda kaldı. İtfaiye takımları taşkının etkilediği sokaklardaki meskenlerin garaj, bodrum katı ve otoparklarının su basmaması için çalışma başlattı.

Trafik grupları, taşkından etkilenen etraf yolları süreksiz olarak ulaşıma kapattı.

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-2-M1CwdCCH.jpg

AKSU İLÇESİNDE HORTUM

Kumköy Mahallesi Aksu Çayı’nda tesirli olan hortumda, bakım için karaya çekilen tıp ve balıkçı tekneleri ziyan gördü. Kimi tekneler devrildi, kimileri 100 metre sürüklendi.

Bu sırada bölgede bulunan İsmail Aksakal (75) yaralandı. Aksakal, Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-3-t7yDCRJv.jpg

HORTUM SERALARI YIKTI

Antalya’nın Finike ilçesinde meydana gelen hortum, seralar ve güç nakil sınırlarında hasara yol açtı. Seraları yerle bir eden hortum kıyıya yakın bölgede bir binanın da balkonlarındaki korkuluk camlarını kırdı.

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-4-j6kIM2Ed.jpg

Enerji nakil sınırlarının da kopmasına sebep olan hortum sebebiyle bölge karanlığa gömüldü.

HALI SAHANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

Antalya’da şiddetli fırtına sebebiyle halı sahanın çatısı çöktü. Oyuncuların maç için ısındığı anlarda kopan gürültüyle başlayan panik futbolcuların koşarak sahayı terk etmesiyle bitti. Çatının çökme anı ve futbolcuların alandan kaçışları aksiyon kamerasına yansırken, olayda baht yapıtı kimse yaralanmadı.
antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-5-k2DAZP5C.jpg

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-6-a2wz86qM.jpg

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-7-xZZXddLu.jpg

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-8-YSrWNMUe.jpg

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-9-lLGQMXhe.jpg

antalyada-firtina-ve-hortum-dereler-tasti-catilar-uctu-seralar-ziyan-gordu-10-aaD61SUI.jpg

NTV

The post Antalya’da fırtına ve hortum. Dereler taştı, çatılar uçtu, seralar ziyan gördü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri