- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Antalya’da bugün okullar tatil mi, 13 Şubat Cuma Antalya’da okul var mı sorusu, son dakika açıklamalarla öğrenci ve velilerin gündeminde. Antalya’da devam eden şiddetli sağanak yağışların bugün etkisini artırması bekleniyor. Kentte etkili olan olumsuz hava koşulları ile okulların durumu da merak konusu oldu. İşte 13 Şubat Cuma son dakika Antalya okul tatili açıklamaları…
13 ŞUBAT CUMA BUGÜN ANTALYA’DA OKULLAR TATİL Mİ, NERELERDE TATİL?
Antalya’nın Kaş, Kumluca, Alanya, Finike, Gazipaşa, Demre ve Kemer ilçelerinde etkili olmasını beklenen şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle bugün eğitime ara verildi. Mersin’in Mut, Çamlıyayla ve Tarsus ilçelerinde de sağanak yağış nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.
Kaş, Kumluca, Alanya, Finike, Gazipaşa, Demre ve Kemer kaymakamlıklarının yaptığı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre ilçelerde devam eden ve yarın etkisini artırması beklenen şiddetli sağanak, gök gürültülü sağanak ve fırtına şeklindeki olumsuz hava koşullarının risk oluşturduğu belirtildi.
Muhtemel sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda yaşanabilecek aksamaların göz önünde bulundurulduğu kaydedilen açıklamada, öğrencilerin ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları, Kur’an kursları, rehabilitasyon merkezleri, kreşler, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüplerinde bugün eğitime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Açıklamada, kamu kurumlarında görev yapan hamile, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan personel ile çocuğu anaokulu ve kreşe devam eden kadın personelin aynı tarihte idari izinli sayılacağı aktarıldı.
MERSİN’DE 3 İLÇEDE TAŞIMALI EĞİTİME 1 GÜN ARA
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sağanak yağış uyarısı verdiği Mersin’de taşımalı eğitim etkilendi. Mut, Çamlıyayla ve Tarsus ilçelerinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince yarın taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.
Hürriyet
The post Antalya’da bugün okullar tatil mi, yok mu? 13 Şubat Cuma Antalya’nın hangi ilçelerinde okullar tatil edildi? Son dakika Antalya okul tatili haberleri… first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...