reklam
reklam
reklam
reklam

29 Aralık Ankara ve İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara’da yarın (Pazartesi) kar tatili var mı, valilik açıklaması geldi mi? Son dakika k

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
29-aralik-ankara-ve-istanbulda-okullar-tatil-mi-istanbul-ve-ankarada-yarin-pazartesi-kar-8hXJU6ce.jpg

İstanbul ve Ankara’da Pazartesi günü okulların olup olmadığı veliler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. 29 Aralık 2025 Pazartesi günü kar uyarıları yapılan ve bölgelerinde kar yağışı devam eden birçok şehirde öğrenciler, kar tatili konusunda bir karar alınıp alınmadığını merak ediyor. Peki 29 Aralık Ankara ve İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara’da yarın (Pazartesi) kar tatili var mı, valilik açıklaması geldi mi? İşte ayrıntılar…

29-aralik-ankara-ve-istanbulda-okullar-tatil-mi-istanbul-ve-ankarada-yarin-pazartesi-kar-eNDhOT26.jpg

BUGÜN İSTANBUL VE ANKARA’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Okullardaki kar tatili kararları, illerdeki valilikler tarafından kararlaştırılıp resmi duyurular aracılığıyla kamuoyuna sunulmaktadır.

29 Aralık 2025 Pazartesi günü İstanbul ve Ankara’daki okullar için henüz kar tatili açıklaması gelmedi ve yarın okullar tatil değil. Valiliklerden Ankara ve İstanbul için tatil kararı geldiği takdirde haberimizde yer vereceğiz.

29-aralik-ankara-ve-istanbulda-okullar-tatil-mi-istanbul-ve-ankarada-yarin-pazartesi-kar-XAt6ML2A.jpg

29 ARALIK HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Yoğun kar yağışının yaşandığı bazı illerde valiliklerin aldığı kararla yarın eğitime ara verildi. 29 Aralık 2025 Pazartesi günü kar tatili olan iller şöyle;

ZONGULDAK

DÜZCE

VAN

KARABÜK

BOLU

BARTIN

MUŞ

BİTLİS

MARDİN

HAKKARİ

SİNOP

KIRŞEHİR

29-aralik-ankara-ve-istanbulda-okullar-tatil-mi-istanbul-ve-ankarada-yarin-pazartesi-kar-lKVQmI9q.jpg

KASTAMONU: Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Pınarbaşı, Küre, Devrekani, Azdavay, Şenpazar, Seydiler, Ağlı, Doğanyurt, Araç ve Daday ilçelerinde tüm eğitim kurumlarında 29 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verildi. İnebolu, Çatalzeytin, Abana, Bozkurt ve Cide ilçelerinde ise yarın taşımalı eğitim yapılamayacak.

AĞRI: Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, il genelindeki köy okullarında ve taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrenciler ile köy okullarında görevli öğretmenler için eğitim ve öğretime pazartesi günü ara verildiği kaydedildi.

YOZGAT: Yozgat Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle il merkezi ile birlikte 6 ilçede eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, Yozgat İl Merkezi ile Akdağmadeni, Çandır, Çayıralan, Saraykent, Sarıkaya ve Sorgun ilçelerinde kar yağışı ve olumsuz hava şartları sebebiyle eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; hamileler, engelli bireyler, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser gibi kronik rahatsızlıkları bulunan kamu görevlileri ve tatil kararı verilen okul öncesi eğitim kurumları ve rehabilitasyon merkezlerinde çocuğu bulunan annelerin de 1 gün idari izinli sayılacağı açıklandı.

ÇANKIRI: Çankırı’da olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 ilçede eğitime bir gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada Atkaracalar, Bayramören, Çerkeş, Orta ve Yapraklı ilçelerindeki tüm kademe ve türdeki okullarda yarın eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği vurgulanan açıklamada, kamu kurumlarında görevli hamile, engelli, çocuğu ana sınıfına devam eden ebeveynlerin de bir gün süreyle idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Eldivan, Kurşunlu, Korgun ve Ilgaz ilçelerinde de taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

BİNGÖL: Bingöl’ün Adaklı ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

ŞIRNAK: Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Hürriyet

The post 29 Aralık Ankara ve İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara’da yarın (Pazartesi) kar tatili var mı, valilik açıklaması geldi mi? Son dakika kar tatili haberleri… first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri