reklam
reklam
reklam
reklam

119. ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Özel güvenlik görevlisi sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
119-ogg-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-ozel-guvenlik-gorevlisi-sinav-sonuclari-nasil-ve-nereden-Haydq62j.jpg

Özel güvenlik 119. Temel Eğitim soru ve cevap anahtarı erişime açıldı. Sınav sorularının yayınlanmasıyla, ÖGG sınav sonuçları adaylar tarafından heyecanla bekleniyor. Özel güvenlik görevlisi 119. temel eğitim ve 95. yenileme eğitimi sınavı, 22 Şubat 2026 Pazar günü gerçekleştirildi. Sınavda 100 adet çoktan seçmeli soru yer aldı. Özel güvenlik görevlisi olmayı hedefleyen adaylar ÖGG sonuç tarihi bilgisini araştırıyor. Peki Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak, tarih belli oldu mu? İşte, o detaylar

119-ogg-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-ozel-guvenlik-gorevlisi-sinav-sonuclari-nasil-ve-nereden-MdrMnKjS.jpg

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yayımlanan kılavuz doğrultusunda belli oldu. Buna göre ÖGG 119. temel eğitim ve 95. yenileme eğitimi sınavı sonuçları 13 Mart 2026 tarihinde ilan edilecek.

119-ogg-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-ozel-guvenlik-gorevlisi-sinav-sonuclari-nasil-ve-nereden-EOgBqgFQ.jpg

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesi www.egm.gov.tr/ozelguvenlik üzerinden erişime açılacak. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve güvenlik kodu ile sonuçlarını görüntüleyebilecek.

119-ogg-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-ozel-guvenlik-gorevlisi-sinav-sonuclari-nasil-ve-nereden-sNHhY1b5.jpg

ÖZEL GÜVENLİK 119. TEMEL EĞİTİM VE 95. YENİLEME EĞİTİMİ SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI

Öte yandan ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçıkları erişime açıldı. Aşağıdaki ekrandan soru ve cevap anahtarını görüntüleyebilirsiniz.

ÖZEL GÜVENLİK 119. TEMEL EĞİTİM A KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL GÜVENLİK 119. TEMEL EĞİTİM B KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL GÜVENLİK 95. YENİLEME EĞİTİMİ A KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL GÜVENLİK 95. YENİLEME EĞİTİMİ B KİTAPÇIĞI İÇİN TIKLAYINIZ

Hürriyet

The post 119. ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Özel güvenlik görevlisi sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri